Introductie

Aangenaam! Mijn naam is Freek van Delft. Misschien ben je toevallig op mijn website terechtgekomen, of misschien ben je hier omdat je op zoek bent naar een videograaf die je baby, bruiloft of bedrijf kan filmen. In dat geval ben je bij mij aan het juiste adres!

Passie

Al van jongs af aan heb ik een passie voor techniek, audio en beeld. Ik maakte als kind al regelmatig video’s en had hier veel plezier in. Een aantal jaren later was ik als gast aanwezig op een bruiloft van vrienden. Ik vond het leuk om een aantal speciale momenten te filmen, zodat het bruidspaar deze momenten nog eens terug konden zien. Na de bruiloft heb ik deze beelden bewerkt en hier mijn eerste film van gemaakt. Het bruidspaar was zo enthousiast en blij met deze film! Hierdoor wist ik dat ik hier iets mee moest gaan doen. Sindsdien ben ik mij blijven ontwikkelen en ben ik in 2018 gestart met Freek van Delft Films.

Ook tijdens mijn eigen bruiloft heb ik zelf mogen ervaren hoe bijzonder het is om die speciale dag nog eens te kunnen herbeleven. Ik gun iedereen zo’n mooie ervaring. Met mijn kennis van techniek, oog voor detail en passie voor beeld wil ik mensen blij maken met een film van hun bijzondere dag.  Hoe ik te werk ga? Je leest het op de pagina over mijn werkwijze.

Contact

Wil je meer informatie of heb je vragen? Ik denk graag met jullie mee! Ook voor een bedrijfsfilm zijn er verschillende mogelijkheden. Neem gerust vrijblijvend contact met mij op!